Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: No such file or directory in /var/www/rvk.dk/public_html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: A link to the server could not be established in /var/www/rvk.dk/public_html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Roskilde Volleyball klub, i daglig tale RVK, har base i den midtsjællandske by Roskilde og har træningstider på Roskilde Katedralskole, Roskilde Gymnasium, Hedegårdens skole og Trekroner skole. Vi danner rammen om 130 medlemmer lige fra Kids- og ungdomsvolley, Dame, Herre, Mix og Herre Old. Vi har plads til alle, både nybegyndere og øvede, unge som ældre.

Dansk Volleyball Forbund, er volleyballsportens interesseorganisation i Danmark og højseste division er Elitedivisionen. Det internationale Volleyball Forbund (FIVB), er sportens øverste myndighed og har siden 1949 (siden 1952 for damer) arrangeret verdensmesterskaber. Volleyball blev optaget som olympisk sportsgren ved OL i Tokyo 1964.

Nyheder Nyheder Nyheder

Efterårsferie i uge 42


Da gymnasiet holder efterårsferie er der lukket i hallen for alt træning fra mandag den 13.10 – søndag den 19.10

Træningstider 2014-2015

Volleysæsonen starter i uge 35. Træningstiderne findes i menupunktet.
Enkelte hold tyvstarter træningen i Tjørnegårdshallen – spillerne vil få direkte besked fra holdes træner.

Kontingent:
Der er deadline for betaling af kontingent fredag den 10.10.
Kontingentet indbetales via kontooverførelse til Klubbens bank på Reg og konto: 0525 000271458 (husk navn på indbetalingen)

Kontingentsatser:

H1: 1000 kr.
D1/D2/DU-talent: Spillere over 21 år: 1000 kr. Spillere under 21 år: 600 kr.
H-old og Mix: Alle spillere: 400 kr.
Passive: 150 kr.

Spørgsmål angående kontingent kan stilles til undertegnede eller klubbens kasserer Lisbeth Gregersen (lisbeth.gregersen AT gmail.com)

(Skriv din navn i emnefeltet)

B-dommerkursus

Hvis der er spillere eller trænere som ønsker at tage et B-dommerkursus, så vil klubben betale alle kursusudgifter. Meld derfor retur til bestyrelsen, hvis det har interesse. Så finder vi ud af hvornår det næste kursus afholdes.

40 års jubilæum

Roskilde Volleyball Klub blev stiftet den 23. januar 1974, og har dermed 40 års jubilæum i år :-) Det vil vi gerne markere med Åbent hus i 'Hulen' fredag den 25.4 kl. 18-21, hvor vi serverer champagne, øl, vand og sandwich til alle, som har lyst til at kigge forbi. Arrangementet er både for nuværende og tidligere medlemmer og andre med tilknytning til klubben gennem årene. Så spred endeligt budskabet. Arrangementet vil også blive annonceret i Roskilde avis, når tiden nærmer sig.

 

 

Roskilde Volleyball Klub

Copyright © 2013. All Rights Reserved.