Dame 1

RVKs D1-hold er for folk over 15 år, og består af spillere i alderen 15-27 år. Størstedelen af spillerne på D1 har flere års erfaring. Der er på holdet massere af engagement i forhold til at træne og blive bedre, samtidig med at der er fokus på at skabe god holdånd og have det godt med sine holdkammerater. 

Til træning bliver der lagt vægt på både teknik, kondition, kampnære boldøvelser og plads til socialt samvær.

Udover træning er der også en del sociale arrangementer, hvor man både lærer holdet og de andre hold i klubben, bedre at kende. Derudover spilles der sommeren over beachvolley, hvor herrer og damer spiller sammen. Mødes vi ved nettet? 

Hvis du er interesseret i at spille med, kan du kontakte holdets ambassadør og læse om, hvordan det er at være ny i klubben her. Alternativt kan du skrive til RVK på Facebook eller på vores mail roskildevolleyball@gmail.com


Vi tilbyder en gratis prøveperiode på op til en måned, hvor du kan beslutte dig for, om det er noget for dig, at spille med i Roskilde Volleyball Klub. Herefter betales kontingent afhængig af alder, og her kan du læse om, hvad det koster at spille med.

Dame 1 sæson 22/23

Hvis du har lyst til at være ambassadør for D1, så skriv til bestyrelsen! Læs mere om vores politik for modtagelse af nye spillere under fanen "Ny spiller". 

Billede

Der er i øjeblikket intet billede tilgængeligt

Profiler

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler

Fra 29/8/2022 finder træning sted på følgende tidspunkter: 


  • Mandag kl. 18:00-20:00 

  • Onsdag kl. 18:00-20:00

Alle træninger foregår i Roskilde Gymnasium hal, Skolegade 21, 4000 Roskilde

Sæson 23/24

Denne sæson spiller D1 serie 2. Holdet består af nogle faste, rutinerede spillere, samt ivrige og ambitiøse nye spillere, der alle har niveauet til at spille kampe, og forventningerne er at fortsætte med at udbygge holdets sammenhold og spilleglæde. 


Sæson 22/23

D1 har spillet serie 1 denne sæson, og vandt og tabte nogle kampe, og rykker ned i serie 2. Der er dannet en fast kerne af rutinerede spillere med godt sammenhold og holdånd, som glæder sig til at spille næste sæson.


Sæson 21/22

D1 har i denne sæson spillet serie 1, hvor vi har mødt mange ligeværdige modstandere og haft nogle gode kampe. På trods af forskellige udskiftninger i truppen igennem sæsonen har D1 formået at blive i serie 1. Det bliver spændende at se, hvordan næste sæson i serie 1 bliver! 


Sæson 20/21

Dameholdet spillede 3 kampe og vandt alle med en sæt-score på 9-1. Resten af turneringen blev desværre aflyst pga corona, men med disse flotte resultater går vi forventningsfuldt og spændt ind i den kommende sæson.

Profiler

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler