Herre 1

Holdet er for spillere over 15 år, og består af  forskellige unge mænd i alderen 15-27 år. Det består hovedsageligt af rutinerede spillere, som har flere års erfaring. Holdet ligger stor vægt på sammenhold samt at alle føler sig tilpas på holdet, og klubbens medlemmer er altid klar til at byde nye medlemmer velkommen. På denne måde lægger det sociale fællesskab baggrunden for at udvikle sine volleyballfærdigheder og have det sjovt samtidig. Dermed er der plads til spillere, som har prøvet at spille volleyball før, og som gerne vil udvikle sine færdigheder og samtidig indgå i et kompetetivt og respektfuldt holdfællesskab.


Træningerne lægger vægt på mange boldberøringer og intensitet i øvelserne. Træningerne forsøger at efterligne kampsituationer, og der spilles efter system så hver spiller kan specialisere sig i bestemte roller på volleyballbanen. Der er dog altid mulighed for at spille forskellige positioner, hvis man ønsker det. Træningerne slutter ofte med kamp, hvor der spilles med blandede hold. 

Udover træninger organiseres der ofte sociale arrangementer efter træninger, kampe eller i weekenden. Her er der plads til at lære hinanden bedre at kende og hygge sig. Derudover er der uformelle fredagstræninger, som du kan læse mere om her. Sommeren over spiller vi også beachvolley, hvor både herrer og damer spiller sammen.

Hvis du er interesseret i at spille med, kan du kontakte holdets ambassadør og læse om, hvordan det er at være ny i klubben her. Alternativt kan du skrive til RVK på Facebook eller på vores mail roskildevolleyball@gmail.com

Vi tilbyder en prøveperiode på op til en måned, hvor du kan finde ud af, om det er noget for dig at spille med. Herefter betales kontingent afhængig af din alder. Her kan du læse om, hvad det koster at spille med.

Herre 1 sæson 20/21

Hvis du har lyst til at være ambassadør for H1, så skriv til bestyrelsen! Læs mere om vores politik for modtagelse af nye spillere under fanen "Ny spiller". 

Billede

Der er i øjeblikket intet billede tilgængeligt

Profiler

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler
  • Mandag kl. 20:00-22:00 

  • Onsdag kl. 20:00-22:00 


Alle træninger foregår i Roskilde Gymnasiums hal, Skolegade 21. 

Sæsonen 2023/2024

H1 er tilmeldt SVBKs kredsturnering i 2023/2024 og skal spille på serie 1-niveau, da vi desværre rykkede ned fra Danmarkserien, hvor vi spillede sidste sæson. Vi glæder os dog meget til at spille kampe igen denne sæson, og har kun fået mere blod på tanden efter sidste sæson!


Sæsonen 2022/2023

H1 har denne sæson spillet i Danmarksserien, hvor de har fået kamp til stregen og virkelig udviklet deres spil og mentalitet meget. Det endte med, at H1 dog rykker ned i serie 1 til næste sæson. 

Trænere

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler