Herre 2

Holdet er for spillere over 15 år, og består af spillere i alderen 15-35. Spillerne på H2 har mellem 0-3 års erfaring med volleyball. Der er på holdet massere af engagement i forhold til at træne og blive bedre, samtidig med at der er fokus på at skabe god holdånd og have det godt med sine holdkammerater. 

Til træning bliver der lagt vægt på både teknik, kondition, kampnære boldøvelser og plads til socialt samvær.

Udover træning er der også en del sociale arrangementer, hvor man både lærer holdet og de andre hold i klubben, bedre at kende. Derudover spiller vi sommeren over beachvolley, hvor herrer og damer spiller sammen. Mødes vi ved nettet?

Hvis du er interesseret i at spille med, kan du kontakte holdets ambassadør og læse om, hvordan det er at være ny i klubben her. Alternativt kan du skrive til RVK på Facebook eller på vores mail roskildevolleyball@gmail.com


Vi tilbyder en gratis prøveperiode på op til en måned, hvor du kan beslutte dig for, om det er noget for dig, at spille med i Roskilde Volleyball Klub. Herefter betales kontingent afhængig af alder, og her kan du læse om, hvad det koster at spille med.


Herre 2 sæson 22/23

Hvis du tænker at H2 er noget for dig, så skriv til Hjalte - så sørger han for, at du får en god velkomst i Roskilde Volleyballklub. Det kunne fx være, at du gerne ville mødes med ham lidt før træningen startede, at du havde spørgsmål til, hvilket tøj og sko man skal have på, eller andre spørgsmål. 

Billede

Profiler

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler

Fra 29/8/2022 foregår træningerne på følgende tidspunkter: 

  • Mandag kl. 18:00-20:00

  • Onsdag kl. 18:00-20:00


Alle træninger foregår i Roskilde Gymnasiums hal, Skolegade 21. 

Sæson 23/24

Denne sæson spiller H2 ikke turnering, da der har været mere fokus på træning end kampe. Dog vil der blive arrangeret træningskampe og ture til stævner i løbet af sæsonen til dem, der har lyst at spille kampe. Sæsonen skal dermed bruges på at blive bedre til volleyball, have det sjovt og forhåbentligt lægge fundamentet for et nyt hold, som har lyst at konkurrere sammen. 


Sæson 22/23

H2 spillede i serie 2 i denne sæson, og havde en masse gode bolde og godt fællesskab trods resultaterne ikke var til deres favør. Det blev dog til enkelte sejre. 


Sæson 21/22

H2 spillede denne sæson i serie 2, og på trods af ukuelig kampgejst og god holdånd blev det ikke til mange sejre. Holdet er dog også meget nyt, og derfor ser vi meget frem til nye udfordringer i sæsonen 22/23!

Trænere

Profile Image
Peter Holm