Dame 2

Holdet er tiltænkt piger over 15 år, der har lyst til at lære volleyball at kende, og prøve kræfter med vores dejlige sport. Er du nysgerrig på at starte til volleyball og prøve at være en del af en holdsport, er dette hold måske en mulighed for dig. 

Til træning bliver der lagt vægt på både teknik, kondition, kampnære boldøvelser og plads til socialt samværd.

Udover træning er der også en del sociale arrangementer, hvor man både lærer holdet og de andre hold i klubben, bedre at kende. Derudover spilles der sommeren over beachvolley, hvor herrer og damer spiller sammen. Mødes vi ved nettet? 

Hvis du er interesseret i at spille med, kan du kontakte holdets ambassadør og læse om, hvordan det er at være ny i klubben her. Alternativt kan du skrive til RVK på Facebook eller på vores mail roskildevolleyball@gmail.com

Vi tilbyder en gratis prøveperiode på op til en måned, hvor du kan beslutte dig for, om det er noget for dig, at spille med i Roskilde Volleyball Klub. Herefter betales kontingent afhængig af alder, og her kan du læse om, hvad det koster at spille med.

Dame 2

Der er i øjeblikket intet billede tilgængeligt

Hvis du tænker at D2 er noget for dig, så skriv til Filippa - så sørger hun for, at du får en god velkomst i Roskilde Volleyballklub. Det kunne fx være, at du gerne ville mødes med ham lidt før træningen startede, at du havde spørgsmål til, hvilket tøj og sko man skal have på, eller andre spørgsmål. 

Billede

Profiler

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler
  • Mandag kl. 18:00-20:00 

  • Onsdag kl. 18:00-20:00

Alle træninger foregår i Roskilde Gymnasium hal, Skolegade 21.

Sæson 23/24

Med udgangspunkt sidste sæsons mange nye medlemmer, fortsætter D2 med at viderebygge deres volleyballkundskaber og samtidig byde nye medlemmer velkommen. Holdet er ikke tilmeldt turnering, men der RVK vil forsøge at arrangere træningskampe og stævner, hvis der er stemning for at spille kampe. 


Sæson 22/23

I denne sæson har vi mødt mange nye ansigter i hallen og fået en solid basis af nye spillere, som har fundet glæden ved at spille volleyball, og har gjort virkelig store fremskridt på bare en enkelt sæson.

Trænere

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler