RVKs bestyrelse

Formand

Jeg ser det som et privilegie at være blevet formand i denne fantastiske klub, hvor jeg har spillet i mange år efterhånden. At få lov til at være med til at beslutte klubbens retning, er super spændende for mig, og jeg glæder mig til en spændende fremtid for RVK.

Jeg startede som ungdomsspiller i klubben, og spiller nu på Herre holdet. Volleyball er en af mine store passioner, og jeg vil sørge for at RVK kommer til at fortsætte med at være et godt sted at spille volleyball. 

Profile Image
Andreas Graversen

Næstformand

Jeg begyndte i RVK i starten af 2018, hvor jeg blev inviteret indenfor og fik et rum til at udvikle mine volleyballevner og deltage i et fællesskab. Disse forudsætninger har skabt rigtig meget spilleglæde for mig, og det er denne retning, som jeg som bestyrelsesmedlem vil arbejde for at styrke og bevare.

Profile Image
Philip Skjærup Bach

Menigt medlem

Jeg har spillet i Roskilde Volleyball klub siden 2019, og blev mødt med smil og gode venner. Værdierne i klubben er tydelige at se og vigtige for fællesskabet, dette gav mig et mål om at føre klubben og dets budskab videre så længe jeg kan. 

Jeg startede i bestyrelsen efter bare et år som spiller, og har ikke fortrudt mit valg, for det har gjort at jeg kan hjælpe med at holde RVK kørende mange år endnu.

Profile Image
Lasse Ravn Nilsson

Menigt medlem

I Januar 2020 meldte jeg mig ind i RVK, og trods nedlukningen der fulgte umiddelbart efter, fortsatte jeg med at følge klubben og dukke op om sommeren for beach. I tiden efter fik jeg spillet mere og mere, og valgte så at melde mig ind i bestyrelsen - som jeg nu har været en del af siden 2021. Jeg synes at RVK er en super fed klub at være medlem af og det har jeg lyst til at sikre i fremtiden. Derfor meldte jeg mig ind i bestyrelsen. Arbejdet i bestyrelsen har betydet at jeg har kunnet planlægge arrangementer, foretage investeringer i vores SoMe aktivitet og samarbejde med uddannelsesinstitutioner og projektgrupper.

Profile Image
Peter Holm

Menigt medlem

Jeg har spillet i Roskilde Volleyball klub siden sommeren 2021, og er fra første dag mødt af et venligt og åbent fællesskab med plads til sjov og leg samt seriøsitet, når det virkelig gælder. Yderligere har klubben et superfedt socialt fællesskab udover volleyball, hvilket jeg synes øger glæden ved at være en del af Roskilde Volleyballklub. Dette er værdier i klubben, jeg virkelig værdsætter, som også førte til jeg meldte mig til udvalget; Udvalget for Aktiviteter og Kalas. I maj i 2023 valgte jeg at tage det et step videre, og stille op som suppleant i bestyrelsen for at kunne bidrage til at andre nye medlemmer kan få glæden af de oplevelser som jeg har haft. Så en klar 10/10 anbefales herfra.

Profile Image
Mads Cords Thomsen

Kasserer

Jeg er kasserer fordi jeg går op i at klubben drives økonomisk ansvarligt. Som afgående formand i 2018 kunne jeg ikke give helt slip, og er derfor nu kasserer et års tid eller to. Som volleyklub har vi udgifter til halleje, trænere, turneringer og div. materialer (bolde, tøj mv.). Alle nogle udgifter jeg som kasserer sørger for at betale til tiden. Vores indtægter får vi fra medlemskontingenter, men vi er også altid på jagt efter en eventuel sponsor. Så er det dig? eller kender du en, så kontakt endelig bestyrelsen.

Sine Prahl

1. suppleant

Jeg startede i RVK efter et år på efterskolen, hvor jeg fik øjenene op for volleyball. 

Jeg synes at det var fantastisk sport, hvor jeg kunne lære en masse nye mennesker at kende. Det kan jeg også love at jeg har gjort.

Så efter min start i sommeren 2021, har jeg spillet i to år og er nu blevet 2. suppleant for RVK fra maj 2023. RVK har været et mega godt supplement til mine gymnasieår, så det kan 100% anbefales til alle som har lyst til at spille volleyball og blive medlem af et godt fællesskab. :)

Profile Image
Gustav Jacobsen

2. suppleant

Der er i øjeblikket intet billede tilgængeligt

Jeg er brødtekst. Klik her for at tilføje din egen tekst og redigere mig. Det er nemt.

Vacant

Roskilde Volleyball Klub